En lille historie

Om os

Vores ide

Vi har fokus på et udvalg af lækre, klassiske retter, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten,
samt gode vine til fornuftige priser og så selvfølgelig en service, der er i top.

Makkerparret Peer Pihl og Michael Olsen har mange års erfaring og en stor kærlighed til restaurationsfaget tilfælles. Sammen udgør de grundlaget for ét af Nordsjællands bedre nye spisesteder, Bistro No 3, der ligger som en lysende perle, der hvor kanalen og vejen til havnen mødes i Gilleleje.

Her, i det orange hus, er der et fast fokus på lækre, klassiske retter med inspiration fra det danske og franske køkken. Her serveres gode vine til fornuftige priser og med både mad og en service, der er helt i top.

Kvalitet kommer før pris

Peer og Michael ved, hvad det handler om, så da de for godt to år siden åbnede Bistro No 3, var strategien klar: De laver gedigen, god mad af rene råvarer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Menukortet er ikke stort, men det, der er, er til gengæld så godt, at sommerens mange glade gæster giver restauranten topkarakter i anmeldelserne på nettet.

Niveauet er højt, uden at det er gourmet, og priserne ligger, så alle kan være med, men værtsparret lægger ikke skjul på, at kvalitet til hver en tid kommer før pris ud fra devisen, at godt håndværk koster.

Peer og Michael har selv ombygget og indrettet den gamle skobutik og parfumeri, der i dag udgør rammen om Bistro No 3., ligesom de selv har importeret restaurantens møbler, der er fundet i Holland. På samme måde er alt service nøje udvalgt og baren samt vinreolen er håndlavet.

Menukortet skifter månedligt, så køkkenet kan basere sig på årstidens aktuelle råvarer. Det giver en naturlig fornyelse, in- spiration og kreativitet i køkkenet, og det betyder, at gæster- ne får nye oplevelser fra husets kokke, når de kommer igen. Og det gør de gerne.

Vores team

Jobansøgning

Vi søger tjener!

Vores restaurant er altid i udvikling, og derfor søger vi tjenere. Så har du en god energi, og er klar på at hjælpe til med et smil – så smid en ansøgning vores vej, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Psst. Vidste du at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtage nyheder fra os? Det kan gøres fra forsiden.

Psst. Vidste du at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtage nyheder fra os? Det kan gøres fra forsiden.